7

Resolved

Could not find any resources appropriate for the specified culture or the neutral culture.

description

When using the your library in a webpart, I receive the following:
 
Could not find any resources appropriate for the specified culture or the neutral culture. Make sure "JohnHolliday.Caml.Net.Properties.Resources.resources" was correctly embedded or linked into assembly "JohnHolliday.Caml.Net" at compile time, or that all the satellite assemblies required are loadable and fully signed.

file attachments

comments

JitenBhagat wrote Jul 16, 2007 at 6:54 PM

I'm getting this problem as well. However, I'm using the component in a custom ASP.NET app that resides in the _layouts directory of the SP site.

Could it be due to obfuscation as well?

kevinyap0326 wrote Jul 29, 2007 at 6:24 AM

anyone here?

wrote Aug 1, 2007 at 8:10 AM

wrote Aug 1, 2007 at 5:21 PM

louvaro wrote Aug 3, 2007 at 4:56 PM

We have the same problem here :-(

Also, the method "Fetch" is available as the "a" method.. is this normal?

Any help is appreciated.

wrote Aug 6, 2007 at 1:51 PM

alyona_galoshina wrote Aug 6, 2007 at 1:52 PM

It is strange, but I have the same problem. Please advice, thanks.

jholliday wrote Aug 13, 2007 at 3:55 PM

These are all caused by the obfuscation process. I am working on a fix and will upload a new version soon (estimating by 8/15).

robert321 wrote Aug 20, 2007 at 2:45 PM

Sorry to be asking but will the fix be up soon? I got the same error.

wrote Sep 12, 2007 at 2:19 PM

broyer wrote Sep 12, 2007 at 2:22 PM

I see that Aug. 15 has come and gone. Is this issue still being looked at.Perhaps this would be a good reason to open the source. It would allow others to contribute fixes and enhancements.

wrote Oct 21, 2007 at 4:06 PM

wrote Feb 14, 2013 at 2:26 AM

wrote May 16, 2013 at 8:39 AM

wrote May 16, 2013 at 8:39 AM

wrote Jun 14, 2013 at 7:03 AM